Amersfoort – Romeo 1 & 2

Amersfoort

Veldboom Vastgoed is voornemens de kantoorpanden gelegen aan de stadsring 47 en de Van Asch van Wijkstraat 2-4 te ontwikkelen. Hiervoor is Veldboom Vastgoed gesprekken gestart met de gemeente. Het voornemen is om kantoorruimten te behouden, maar tegelijkertijd naar mogelijkheden te zoeken om woonruimten toe te voegen in de vorm van apartementen. Om het project […]

 • Adres
  stadsring 47 en de Van Asch van Wijkstraat 2-4
 • Locatie
  Amersfoort
 • Architect
  SVP Amersfoort
 • Ontwikkelaar
  Veldboom Project BV

Veldboom Vastgoed is voornemens de kantoorpanden gelegen aan de stadsring 47 en de Van Asch van Wijkstraat 2-4 te ontwikkelen. Hiervoor is Veldboom Vastgoed gesprekken gestart met de gemeente. Het voornemen is om kantoorruimten te behouden, maar tegelijkertijd naar mogelijkheden te zoeken om woonruimten toe te voegen in de vorm van apartementen.

Om het project verder vorm te geven zijn momenteel gesprekken gaande met de gemeente en is gestart met het benaderen van de buurt. Wij hopen dat de tijdslijn van het ontwerp, participatie en vergunning traject tot aan start bouw ongeveer 18 maanden in beslag neemt. Hiermee verwachten we dat de start van de bouw niet eerder dan het eerste kwartaal van 2023 zal plaatsvinden.

Wij houden de bewoners graag via deze website verder op de hoogte van de ontwikkeling..

Groningen
Duinkerkenstraat 38
9723 BS Groningen
CONTACT  
Enschede
Hengelosestraat 70
7514 AJ Enschede
CONTACT  
Almere
Bakkenzuigerstraat 26
1333 HA Almere
CONTACT