Herontwikkeling binnen de Kien

Deventer

 • Adres
  Pikeursbaan 9 en Verzetslaan 30
 • Verdiepingen
  2 - 4
 • Architect
  Urban Climate Architects
 • Ontwikkelaar
  Veldboom Project BV

Veldboom Vastgoed is verheugd om op de Verzetslaan en Pikeursbaan een ontwikkeling van het huidige vastgoed te realiseren. Op deze mooie locatie gelegen nabij het stadscentrum, Saxion hogeschool en het centraal station zijn we in gesprek met de gemeente Deventer om een upgrade en transformatie van het bestaande vastgoed te realiseren.

De eerste stap in de ontwikkeling is de transformatie van het pand op de pikeursbaan 9 (op de foto op de voorgrond), hiervoor is een omgevingsvergunning aangevraagd en was beoogd om in Juli met de eerste werkzaamheden te starten. De uitgifte van de vergunning neemt echter langer in bezit, waardoor verwacht word dat de werkzaamheden begin Oktober van start kunnen gaan. Wij zullen op deze website de informatie van de start bouw updaten wanneer deze bekend is.

De plannen voor de rest van de ontwikkeling bevat een gedeeltelijke transformatie van de overige panden en een upgrade van de kantoorruimte. Hiervoor volgt Veldboom Vastgoed in beginsel de gemeentelijke visie, geformuleerd binnen de gebiedsontwikkeling Stadscampus de Kien. De plannen bevinden zich nog in de voor ontwerpfase en worden momenteel in nauwe samenspraak met het projectteam van Stadscampus de Kien verder vormgegeven. Urban Climate Architects, gevestigd in Groningen en Delft, zijn aangesteld om het ontwerp te maken. Wij zullen ons hierbij niet alleen richten op de gebouwen, maar tevens op de indeling en uitstraling van het landschap.

U zult hier in de toekomst op de hoogte gehouden worden van de voortgang die gemaakt wordt, waarbij we relevante informatie over de ontwikkeling hier openbaar zullen maken.

Groningen
Duinkerkenstraat 38
9723 BS Groningen
CONTACT  
Enschede
Hengelosestraat 70
7514 AJ Enschede
CONTACT  
Almere
Bakkenzuigerstraat 26
1333 HA Almere
CONTACT