Hoefijzerfabriek – Groningen

Groningen

In de wijk Helpman ontwikkelen we op de locatie waar nu nog Werkman Hoofcare is gevestigd een nieuwe groene woonomgeving. De nu aanwezige bedrijfsgebouwen zullen worden gesloopt en we realiseren diverse type woningen, belangrijke voorwaarde is een groene klimaat adaptieve woonomgeving. Voor de verdere ontwikkeling van onze plannen gaan we graag in gesprek met de […]

 • Adres
  Helper Molenstraat
 • Locatie
  Groningen
 • Architect
  Team4 Architects
 • Ontwikkelaar
  Veldboom Project BV

In de wijk Helpman ontwikkelen we op de locatie waar nu nog Werkman Hoofcare is gevestigd een nieuwe groene woonomgeving. De nu aanwezige bedrijfsgebouwen zullen worden gesloopt en we realiseren diverse type woningen, belangrijke voorwaarde is een groene klimaat adaptieve woonomgeving.

Voor de verdere ontwikkeling van onze plannen gaan we graag in gesprek met de buurt. Als buurtbewoner weet u als geen ander wat uw buurt uniek maakt, waar u trots op bent en waar u het liefst verandering ziet. Daarover gaan we graag met omwonenden van de Hoefijzerfabriek in gesprek. Op woensdag 26 mei a.s. trekken we de gehele dag de buurt. Met uw input brengen we het ‘DNA van de wijk’ in kaart, om mee te nemen bij de ontwikkeling van de nieuwe groene woonomgeving. Nadat wij de gesprekken en input hebben GeĆ«valueerd treden we verder in contact met u.

Houd deze website tevens in de gaten voor verdere informatie en updates.

Groningen
Duinkerkenstraat 38
9723 BS Groningen
CONTACT  
Enschede
Hengelosestraat 70
7514 AJ Enschede
CONTACT  
Almere
Bakkenzuigerstraat 26
1333 HA Almere
CONTACT