Inbreidingsgebied Julensblok

Groningen

 • Oppervlakte
  50 tot 140m2
 • Appartementen
  270
 • Commercieel
  n.v.t.
 • Verdiepingen
  3 t/m 7
 • Architect
  Urban Climate Architects
 • Ontwikkelaar
  Veldboom Project bv
 • Aannemer
  Veldboom Project bv

Aan de van Schendelstraat in Groningen worden er circa 270 duurzame en ‘high end’ appartementen gerealiseerd.

Op dit moment staan er al jaren vervallen en verouderde gebouwen in een onsamenhangend gebied. Met dit project wordt er een connectie gemaakt tussen Helpman en de Wijert. Door de vier bouwblokken in fase 1, en 2 bouwblokken in fase 2, wordt de wijk een urbaan woongebied. Op dit moment zijn we veelvuldig in overleg met de gemeente Groningen, belanghebbenden en omwonenden om gezamenlijk tot een optimaal resultaat te komen waar iedereen bij gebaat is.

De woningen worden Turn Key opgeleverd. Dit houdt in dat de huurder totaal ontzorgt wordt en alles tot in het kleinste detail zal worden voorbereid, zodat de nieuwe huurder enkel en alleen zijn spullen hoeft te verhuizen en zichzelf daarna ‘thuis’ kan noemen. De appartementen worden opgeleverd met een royale keuken voorzien van alle gemakken. Denk hierbij aan: een vaatwasser, combi-oven magnetron, koel vries-combi, inductie kookplaat en een luxe afzuigkap. Ook aan kastruimte zal het niet ontbreken. De woningen hebben een grootte van tussen de 50m² en 140m². Ook zal er aandacht besteed worden aan een luxe badkamer, hoogwaardige afwerking en zullen de appartementen zeer energiezuinig tot energieneutraal worden afgeleverd. We willen graag een levendige binnenplaats creëren door o.a. veel groen te gebruiken en verblijfplekken zoals picknick-banken en speelterreinen aanleggen. Onder het object wordt een parkeerkelder gecreëerd voor zowel auto’s als fietsen en zal alleen toegankelijk zijn voor de bewoners.

Het ‘Jullensblok ‘, gelegen op een aangename plek, in het zuiden van de stad is van alle gemakken voorzien. Op loopafstand bevinden zich twee winkelcentrums. Ook het openbaar vervoer is goed bereikbaar vanaf deze locatie. Met 5 minuten fietsen bent u in de binnenstad en ook de A7 & A28 zijn makkelijk bereikbaar wanneer u voorzien bent van een auto.

Groningen
Duinkerkenstraat 38
9723 BS Groningen
CONTACT  
Enschede
Hengelosestraat 70
7514 AJ Enschede
CONTACT  
Almere
Bakkenzuigerstraat 26
1333 HA Almere
CONTACT